Vergelijkingstest met diverse Robotmowers. Het filmpje is met name om te zien in welke (extreme) omstandigheden de robotmowers hun werk doen. (n.b. de film is geproduceerd voor Husqvarna AB)
Den Bleker is de Automower specialist van het Groene Hart

Wij zijn er vanaf het eerste uur bij en hebben daardoor een ruime kennis van en ervaring met Automowers.
Meer dan 950 automowers en robotmaaiers zijn inmiddels geplaatst en geïnstalleerd bij ook meer dan 950 uiterst tevreden klanten!

Den Bleker is professional Automower-dealer van Husqvarna.
Wij hebben alle Automowers en toebehoren op voorraad en tonen graag de voordelen en het gebruiksgemak van deze robotmaaiers.
Indien u dat liever door ons laat doen, kunnen wij natuurlijk het geheel van aanleg, installatie en programmeren verzorgen.
Ook voor onderhoud, vakkundige reparaties en service is Den Bleker het juiste adres.


Een greep uit ons assortiment:


Weergave:
 


Bezig met laden...
Husqvarna-automower-305
Husqvarna automower 305 Husqvarna automower 305 Kom in de showroom. Wij zijn met meer dan 700 verkochte Automower`s de robotmaaierspecialist van het Groene hart!! Per stuk:
€ 1.399,00

Husqvarna-Automower-230-ACX
Husqvarna Automower 230 ACX Husqvarna Automower 230 ACX Kom in de showroom. Wij zijn met meer dan 700 verkochte Automower`s de robotmaaierspecialist van het Groene hart!! Per stuk:
€ 2.649,00

Husqvarna-Automower-265ACX
Husqvarna Automower 265ACX Husqvarna Automower 265ACX Kom in de showroom. Wij zijn met meer dan 700 verkochte Automower`s de robotmaaierspecialist van het Groene hart!! Per stuk:
€ 4.449,00

Husqvarna-Automower-330ACX
Husqvarna Automower 330ACX Husqvarna Automower 330, BESTE robotmaaier te koop! Per stuk:
€ 3.149,00

Meer informatie
Voor uitgebreide informatie neem contact op of kom langs in onze winkel, wij hebben de meeste modellen in de showroom staan en kunnen u de voordelen tonen op een van de demovelden.


Rechtstreeks online bestellen
In onze webshop kunt u diverse producten ook rechtstreeks online bestellen:
-klik hier om naar de webshop te gaan-
 | Meer