Foto

Shibaura dealer M. den Bleker en Zn. BV / dB Tuin en Park


Den Bleker is een volwaardige Shibaura Dealer
Bij ons kunt u terecht voor het uitgebreide programma tuinmachines en parkmachines, (diesel) zitmaaiers, frontmaaiers, tractoren, motoren, accessoires, toebehoren en meer van Shibaura. Alles met de volledige service die u van ons en dit topmerk kan en mag verwachten. Van aankoopadvies tot en met de aflevering en periodiek onderhoud.
Wij ruilen eventueel ook uw gebruikte machine in...


Shibaura is een topfabrikant uit Japan 
Een grote internationale speler die op het gebied van (diesel) zitmaaiers, compact tractoren en professionele maaiers - over een reeks van jaren - een reputatie heeft opgebouwd als maker van pure kwaliteitsproducten. Het programma is uitgebreid en aangepast aan de wensen van de gebruikers in de diverse landen.

Door concentratie - ook op de Europese markt - kan nu een zeer moderne serie trekkers worden aangeboden van 18 tot 60 pk, zowel mechanisch als hydrostatisch aangedreven.

De uiterst moderne frontmaaiers van 21, 30 en 36 pk zijn voorzien van motoren die aan alle normen voldoen met een relatief grote inhoud, laag geluidsniveau en hoog koppel (trekkracht). Voorzien van automatische vierwielaandrijving.

Belangrijk is de subcompacttractor SX24 met hydrostatische aandrijving en 24 pk. Een multipurpose tractor voor alle werkzaamheden geschikt: gras maaien en opvangen, trekken en frezen, maar ook voor de winterdienst met name sneeuw schuiven, vegen en frezen. Een bijzonder High Tech product voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Nieuw zijn de SR370 driedelige fairwaymaaier, SG280 hellingmaaier, ST450LST 50 pk hydrostaat tractor, de ST460SSS 60 pk tractor, rijdende veegmachine en de frontmaaier met opvang CM244GC.


Den Bleker - Shibaura dealer in het Groene Hart
Ook voor onderhoud, vakkundige reparaties en service - we gebruiken uiteraard originele onderdelen -  
is Den Bleker - dB Tuin en Park in Ter Aar - het juiste adres.


> ga naar de:  Shibaura Equipment Lease Calculator  Enkele Shibaura Producten "in the spotlight":

Shibaura CM214 frontmaaier
Shibaura CM214 frontmaaier Shibaura CM214 frontmaaier. De CM214 is een mooie compacte machine, met voldoende zit-/ beenruimte... Laagste prijs op aanvraag
Shibaura GT161
Shibaura GT161 Shibaura GT161 "Een dieselzitmaaier voor de veeleisende gebruiker" Laagste prijs op aanvraag
Shibaura SG280 Hellingmaaier
Shibaura SG280 Hellingmaaier Shibaura SG280 Hellingmaaier Met de SG280 lanceert Shibaura een forse laagzwaartepunt zitmaaier voor hellingen... Laagste prijs op aanvraag
Shibaura ST318/ ST321/ ST324 Compacttractors
Shibaura ST318/ ST321/ ST324 Compacttractors Shibaura ST318/ ST321/ ST324 Compacttractors De ST-serie is overal inzetbaar door de vele op- en aanbouwmogelijkheden, zoals middenmaaier, voorlader etc.. Laagste prijs op aanvraag
Shibaura SX26 Subcompacttractor
Shibaura SX26 Subcompacttractor Shibaura SX26 Subcompacttractor Laagste prijs op aanvraag
Download of bekijk ook:
Meer informatie 
Voor uitgebreide informatie neem contact op of kom langs in onze winkel, wij hebben de producten in de showroom staan en kunnen u de voordelen tonen en uitgebreid vrijblijvend advies geven.


Nieuwe Shibaura tuinmachines, zitmaaiers, frontmaaiers, tractoren online bestellen ?
In onze dbwebshop kunt u diverse tuin- en parkmachines, grasmaaiers, tractors en meer ook rechtstreeks online bestellen:
-klik hier om naar dbwebshop te gaan-


voor occasions, demomodellen en verhuur  - klik hier -

 


| Meer