Sinds 1924      Bedrijf en Particulier    Grootste in Groene Hart

  • Welkom bij
    V
    Den Bleker

M. den Bleker en Zn BV - Specialist in zitmaaiers, grasmaaiers, tuin- en parkmachines

Beste bezoeker, welkom op onze gloednieuwe website!
Op dit moment worden alle producten voor het voorjaar 2019 vernieuwd en nieuw toegevoegd hier op de webwinkel. Excuses voor het eventueel ongemak.

Team Den Bleker

Accumachines zijn de toekomst: van robotmaaier tot zwaar gereedschap

Blog, Nieuws en acties

Den Bleker: De groene speciaalzaak

Welkom op onze website. Den Bleker in Ter Aar staat al jaren bekend en garant voor een uitgebreid assortiment Tuin- en Parkmachines voor vakman en particulier. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van zitmaaiers, grasmaaiers, robotmaaiers, accugereedschap, accumachines, agrarische- en tuingereedschappen, quads, ATV’s, skelters en trampolines, bedrijfs- en veiligheidskleding, watertechniek, speeltoestellen, airco’s, kachels en veel meer ...

Bij ons staat nog steeds een persoonlijke service voorop. Bovendien hebben wij dealerschappen van diverse topmerken met een daarbij behorende uitgebreide onderhoudsservice en moderne werkplaats

Voor afleveren, plaatsen en installatie beschikken we over een vakkundige buitenploeg. Het gehele assortiment en al onze diensten worden aangeboden voor bedrijven en particulieren.

Verkoop- en montage- medewerkers gevraagd

Voor onze vestigingen in Ter Aar en Nieuwkoop zijn wij op zoek naar enthousiaste verkoop- en montagesmedewerkers ...
> naar vacatures

Erkend Leerbedrijf

Winteraanbiedingen 2018 - 2019

Dealerschappen

Service en Onderhoud op maat

Maatwerk voor vakman en particulier

Wij leveren vrijwel alles voor uw tuin of park. Van machines en gereedschap tot gehele aangelegde tuinen door onze dochterondernemingen. Zowel afzonderlijke producten als ook grote buitenverblijven en gehele tuinprojecten kunnen op maat gemaakt en geleverd worden.


Afzonderlijke producten kunnen op maat worden gemaakt en besteld. In onze zagerij van dB Hout Nieuwkoop zagen we het hout naar uw specificaties. Voor het op maat laten maken van betonproducten kunt u bij dB Tuinmaterialen in Bodegraven terecht.
Daarnaast kunnen wij alles voor uw tuin passend maken. Van complete aluminium veranda's en blokhutten tot het volledig aanleggen en inrichten van de tuin inclusief afscheidingen en beschoeiing. Ook voor grote professionele projecten als het aanleggen van stijgers, beschoeiing en damwanden kan men bij Den Bleker Vakgroep terecht. Vraag vrijblijvend aan onze verkoopmedewerkers naar alle mogelijkheden.

x

Beste bezoeker, welkom op onze gloednieuwe website!
Op dit moment worden alle producten voor het voorjaar 2019 vernieuwd en nieuw toegevoegd hier op de webwinkel. Excuses voor het eventueel ongemak.

Team Den Bleker