Alle veeg- en schuifmachines bij Den Bleker

Alle veegmachines, onkruidborstelmachines en sneeuwschuivers nu bij Den Bleker in Ter Aar.

Als het nu gaat om snel bladeren, vuil, onkruid of sneeuw te verwijderen – van grote of kleine oppervlakten – wij hebben alle machines hiervoor in huis. En van professionele A-merken als Husqvarna of Tielbürger.

Tielbürger professional veegmachines – De krachtpatsers – EXTREEM ROBUUST EN STERK –
Vol gas vooruit. Hier laat de bekende Tielbürger techniek zich van zijn beste kant zien. De Tielbürger veegmachines van de Professional Class leveren zelfs onder uitzonderlijk zware omstandigheden buitengewone prestaties. Ze zijn speciaal doorontwikkeld voor langdurig en professioneel gebruik.

Onverwoestbaar
Als er één woord is dat het machinepark van Tielbürger raak typeert dan is dat: onverwoestbaar. Een investering in een product van Tielbürger geeft blijk van een langetermijnvisie, want deze machines gaan meestal generaties lang mee.

Een goed merk is het halve werk!
Tielbürger is uw specialist voor veegmachines, onkruidborstelmachines, verticuteermachines en aanbouwwerktuigen  – als sneeuw-, hooi-, stro- en mestschuivers – voor o.a. zitmaaiers, tweewielige trekkers, quads en ATV’s. Overal inzetbaar. Van oprit tot straat. Van parkeerplaats tot stal en veel meer …

De levering van de machines vindt uitsluitend plaats via geselecteerde dealers waar ook reparatie en onderhoud wordt gepleegd. Den Bleker is de Tielbürger dealer in het Groene Hart.

Ontdek op onze website de vele mogelijkheden en toepassingen:
www.mdenbleker.nl/product-categorie/tuinmachines-en-parkmachines/veegmachines/

www.mdenbleker.nl/product-categorie/tuinmachines-en-parkmachines/onkruidborstel-machines/

Of breng vrijblijvend een bezoek aan onze grote showroom aan de Korteraarseweg 150-152 in Ter Aar.
U bent van harte welkom.

Team Den Bleker