Ambrogio NEXT Line Robotmaaiers bij Den Bleker – Live In the Future!

NIEUW Ambrogio NEXT Line Robotmaaiers
We zijn in het tijdperk van digitale technologie, het internet, cloud en connectiviteit, maar ook van maatwerk en flexibiliteit van intelligente producten. De Z generatie robot-grasmaaiers van Ambrogio: Live in the future NOW!

HOOG TECHNOLOGISCH & VERBONDEN
Nieuwe slimme technologieën aan boord maken het mogelijk om onze robotmaaier te beheren en te besturen waar de gebruiker zich ook bevindt. Hoge prestaties, sterk verbonden in de Cloud via loT. Display Touch, beheer/controle/bewaking op afstand dankzij de APP, die compatibel is met alle stemassistenten.

Ambrogio Robot
De Ambrogio Robot automatische grasmaaiers zijn de perfecte bondgenoot om elke dag welk type tuin dan ook te beheren: van kleine residentiële tuinen, eenvoudig en complex, tot grote tuinen.

Klik hier voor alle Amborgio Robotmaaiers bij Den Bleker:
www.mdenbleker.nl/product-categorie/robotmaaiers/ambrogio-robot/


 

Den Bleker - de Robotmaaier Specialist van het Groene Hart 
Top klasse robotmaaiers - verkoop - onderhoud - service - installatie

Wij zijn er vanaf het eerste uur bij en hebben daardoor een ruime kennis van en ervaring met robotmaaiers. Meer dan 2000 robotmaaiers en automowers zijn inmiddels geplaatst en geïnstalleerd bij meer dan 2000 uiterst tevreden klanten!

Indien u dat liever door ons laat doen, kunnen wij natuurlijk het geheel van aanleg, installatie en programmeren verzorgen. Daarnaast is Den Bleker voor onderhoud, vakkundige reparaties en service van robotmaaiers en robotstofzuigers het juiste adres. Den Bleker heeft dealerschappen van Husqvarna, Ambrogio, Honda, Cub Cadet, Gardena en iRobot. Wij zijn grootste verkoper van Husqvarna Automowers in de regio!

Bezoek ons bedrijf en ervaar de voordelen en het gemak op een van de demovelden.

Ga naar al onze: Robotmaaiers & Robots