BERG Skelters en Trampolines

 

Bij Den Bleker: Alle Top Skelters en Trampolines van BERG voor alle leeftijden, want buitenspelen is fun!

Oerdegelijke, stevige en robuuste skelters en trampolines die jarenlang tegen een stootje kunnen! BERG is Hollands topdesign en staat voor veiligheid, kwaliteit en speelplezier. Dat merk je aan al de producten die stuk voor stuk ontworpen zijn in Nederland ... want je moet er echt mee kunnen buitenspelen en lang plezier aan beleven!


Den Bleker is Premium Dealer van BERG

Wij bieden het gehele BERG assortiment aan en hebben een showroom en een demoweide waar je meerdere producten kunt bekijken en proberen. Uiteraard voorzien we onze klanten van vakkundig advies over gebruik en bijvoorbeeld de plaatsing van de trampoline. Bovendien kun je bij ons terecht voor service aan je BERG skelter of trampoline, voor onderdelen en hulp bij montage.

Bezoek onze winkel en demoweide én probeer zelf lekker alles uit. Wij hebben de meeste modellen op voorraad en diverse demo skelters, street-X, bikes en springtoestellen staan klaar om te spelen en sporten!

De onverwoestbare en stoere skelters van BERG zijn een legende!

In ruim vijfentwintig jaar is een assortiment opgebouwd waarbij gekozen kan worden uit tientallen verschillende Top-skelters.

Stoere skelters voor alle Kids

Jongen of meisje, voor in de stad of juist off-road, voor op de boerderij of op het racecircuit, alleen of met meer. Je kunt het zo gek niet bedenken, BERG heeft Top-skelters voor elk kind (vanaf 10 maanden ou) en ieders wens. "Vervolgens maak je de skelter helemaal af met een keuze uit de vele accessoires. Zo bouw je jouw unieke skelter!"

Street X – nieuwe modellen in 2021

Is het een skelter? Of is het een motor? Met dit racemonster op drie wielen haal je het beste uit beide. En uit jezelf! Want door met je lichaam te balanceren, haal je de scherpste bochten en maak je de coolste manoeuvres. Jij en je Street-X smelten samen tot een wervelwind op wielen. De nieuwe Street-X is er in twee uitvoeringen: de Venom en de Vibes.

JUMP HIGHER WITH BERG TRAMPOLINES

Trampoline springen is enorm fun en is ook nog eens gezond voor jong en oud.
Trampoline springen werkt stressverlagend en verbetert de conditie en de bloedsomloop.
 

De BERG trampoline is hierin de beste keus

Vanwege het ultieme springcomfort, de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen en de duurzaamheid. Zo heb je jarenlang trampoline springplezier! Het Nederlandse BERG ontwerpt en maakt deze topproducten in eigen land.

Met behulp van de diverse accessoires maak je de trampoline ook nog eens zo veilig mogelijk.

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie neem contact op of kom langs in onze winkel, wij hebben de meeste skelters en enkele trampolines in de showroom staan om te proberen.

Den Bleker is Premium verkoop- en servicedealer van BERG.
Voor onderhoud, vakkundige reparaties en service bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Rechtstreeks online bestellen

In onze webshop kunt u BERG Skelters en Trampolines ook rechtstreeks online bestellen.