De Cub Cadet Dealer van het Groene Hart

Met trots kunnen wij vermelden dat wij dealer zijn van Cub Cadet. Cub Cadet is het legendarische merk uit de U.S.A. – Pure Power since 1961 – en nu ook een blijvende waarde in Europa. Wij bieden het gehele programma aan voor bedrijven en particulier en nog veel meer ...
- vernieuwing - een vooruitstrevende houding - hoogstaande kwaliteit - excellente uitvoering -

ERVARING EN CONTINUE VERNIEUWING MAAKT HET VERSCHIL

Het is één ding om te spreken van vernieuwing – maar het is iets anders om het ook waar te maken. Cub Cadet heeft het al decennia lang waargemaakt met het produceren van grasmaaiers, tuintractoren en zitmaaiers, zero-turn maaiers, sneeuwruimers en utility voertuigen. Welke het werk beter en mooier uitvoeren dan anderen op de markt; telkens weer. Cub Cadet verplicht zich ertoe elk toestel voor het werk buitenshuis te verbeteren. De wereld rondom ons is constant aan het vooruitgaan. Zouden de machines waardoor wij het laten vooruitgaan zich ook niet moeten aanpassen ?

SERVICE EN MEER

Cub Cadet producten zijn alleen verkrijgbaar bij een erkende Cub Cadet dealer die een breed scala aan producten en diensten kunnen aanbieden. Dus ook voor onderhoud, vakkundige reparaties en service aan huis is Den Bleker het juiste adres

Professioneel advies

Verkooppersoneel bij iedere Cub Cadet dealer is special opgeleid in de verkoop van gazon en tuinproducten alsmede in sneeuwfrezen.

Demonstratie

Wij bieden de mogelijkheid om de producten zelf te starten en uit te proberen voordat u het koopt. Bij Cub Cadet, weet je wat je krijgt!

Professionele montage

Cub Cadet dealers monteren alle producten volledig zodat er direct mee aan de slag kan worden gegaan. Alleen goed gemonteerde producten en grondige instructies garanderen tevredenheid.

Bezorgservice

Producten die te groot zijn om zelf te vervoeren kunnen recht voor uw deur worden afgeleverd.

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie neem contact op of kom langs in onze winkel. Wij hebben de producten in de showroom staan en kunnen u de voordelen tonen en uitgebreid vrijblijvend advies geven.

Online bestellen ?
Dat kan rechtstreeks online in onze webshop.
Ook hebben we een ruim online aanbod in occasions, demomodellen en verhuurmachines.