Den Bleker zoekt per direct timmerlieden en verkoop medewerkers

Wegens uitbreiding naar 12.000m2 van onze vestiging in Bodegraven zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s!

Den Bleker is een bekende naam in het Groene Hart en daarbuiten. Al bijna 100 jaar zijn we als familiebedrijf actief voor de klant in en rondom het buitenleven. Voor professional en particulier bieden wij vrijwel alles op het gebied van aanleg en onderhoud van tuin, terras, buitenverblijf, oprit en park. Wij zijn gespecialiseerd in leveren en vervaardigen van maatwerk producten. Vanuit 3 vestigingen in de regio (Nieuwkoop, Bodegraven en Ter Aar) bedienen we onze klant.


Vestiging Nieuwkoop / Bodegraven
TIMMERLIEDEN  /  MONTAGE MEDEWERKERS

Je bouwt de mooiste tuinhuizen, veranda’s, blokhutten, schuttingen enz. en weet wat je met hout kunt doen. Je bent creatief, oplossingsgericht en begrijpt wat de klant wenst. Je bent gedreven, flexibel, leergierig en in het bezit van je rijbewijs.

  • Doorgroeien?   > Dat kan!
  • Opleiding volgen?  > Geen probleem!
  • Goed salaris?  > Natuurlijk!
  • Goede werksfeer?  > Zeker!

 

Vestiging Bodegraven – Nieuwkoop
VERKOPER / MAGAZIJN MEDEWERKER

Je verkoopt de mooiste tuinhuizen, veranda’s, blokhutten, schuttingen, bestrating enz. en weet wat je met hout en tegels kunt doen. Je bent creatief, oplossingsgericht en begrijpt wat de klant wenst. Je maakt offertes, levert producten af en zet bestellingen klaar. Je bent gedreven, flexibel en leergierig.


WIL JIJ OOK WERKEN BIJ DEN BLEKER?

Bel Hans 06-532 80 909 of
mail naar hans@mdenbleker.nl

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

 

MEER INFORMATIE: WWW.WERKENBIJDENBLEKER.NL