Gratis Google Home bij een Automower X-line!

De allerbeste automowers bedien je met je stem en koop je bij Den Bleker.

Gratis google home bij een automower® x-line!

Het beste van 25 jaar ervaring met robotmaaiers vindt u in de Husqvarna Automower® X-line modellen. Dankzij ingebouwde GPS vindt een X-line nog nauwkeuriger zijn weg over uw gazon en slimme sensoren zorgen voor een nog veiligere werking, net als de uitschakelbare LED-koplampen. Diefstal wordt nog moeilijker gemaakt met de anti-diefstal tracker. De rubberen voorbumper is geïntegreerd in het moderne X-line carrosseriedesign.

Elke Automower® X-line kan tenslotte handig worden bediend met de mobiele telefoon of tablet, maar zelfs ook met uw stem, via Google Home. U ontvangt daarom nu tijdelijk* een gratis Google Home t.w.v. €99 bij elke Automower® uit de X-line.

 

Den Bleker is de Robotmaaier Specialist van het Groene Hart en Automower Kroondealer van Husqvarna
Wij zijn er vanaf het eerste uur bij en hebben daardoor een ruime kennis van en ervaring met robotmaaiers. Meer dan 2000 robotmaaiers en automowers zijn inmiddels geplaatst en geïnstalleerd bij meer dan 2000 uiterst tevreden klanten!

Wij hebben alle Automowers en toebehoren op voorraad en tonen graag de voordelen en het gebruiksgemak van deze robotmaaiers. Indien u dat liever door ons laat doen, kunnen wij natuurlijk het geheel van aanleg, installatie en programmeren verzorgen. Ook voor onderhoud, vakkundige reparaties en service is Den Bleker het juiste adres.

Kom vrijblijvend langs of bestel online: www.mdenbleker.nl/product-categorie/robotmaaiers/automowers-husqvarna/

 

Team Den Bleker

 

*=actie loopt zolang de voorraad strekt en loopt tot en met 30 april 2020