Nu SNOEI aanbiedingen bij Den Bleker

Nu snoei-aanbiedingen bij Den Bleker Ter Aar

De herfst is het moment om de tuin op te ruimen en netjes te kunnen snoeien als de blaadjes afgevallen zijn.
Maak nu uw tuin of park snel in orde met de Husqvarna hoogsnoeiers, stokzagen, heggen- en haagscharen.

Husqvarna Heggenscharen
Onze heggenscharen zijn ideaal voor in de tuin, of uw haag nu een kleine, in het oog springende blikvanger is of een groot, weelderig groeiend meesterwerk. En als dat nodig is kunt u lang doorwerken. Een Husqvarna heggenschaar levert langdurig en probleemloos uitstekende prestaties.

Hoogsnoeiers en stokzagen
Dichte boomkruinen, hoge takken en dicht loof? Soms moet u bij het snoeien van de ruige natuur een ongemakkelijke houding aannemen die schadelijk is voor uw lichaam. De professionele en lichte stoksnoeizagen van Husqvarna zijn ontwikkeld om letsel te voorkomen en u op een goede, ergonomische manier te laten werken.

Keuze uit benzine of accu gereedschap – voor de professional en particulier
De heggenscharen en snoeiers bestaan uit zowel handgedragen als ruggedragen machines met vele slimme, praktische functies. Deze zijn allemaal ergonomisch ontworpen voor eenvoudig gebruik, met een hoogwaardig snoeiresultaat en geweldige hantering. Voor iedere behoefte is er volop keuze uit benzine- of accumachines.

 

Kom vrijblijvend langs of bestel online:
www.mdenbleker.nl/product-categorie/tuinmachines-en-parkmachines

Bezoek nu onze grote Husqvarna Showroom in Ter Aar aan de Korteraarseweg 150-152. Geopend 6 dagen per week voor de professional én particulier. U bent van harte welkom.

 

Team Den Bleker