Oerdegelijke BERG Skelters – de 2021 edities zijn er!

Oerdegelijke BERG Skelters – de 2021 edities zijn uit!
Nu verkrijgbaar bij Premium Skelter Dealer 2021 – Den Bleker

De mooiste momenten beleef je in de eigen achtertuin of buiten met de coole super degelijke en veilige BERG skelters waar ieder kind van droomt! De onverwoestbare en stoere skelters van het Nederlandse BERG zijn een legende! In ruim vijfentwintig jaar is een assortiment opgebouwd waarbij gekozen kan worden uit tientallen verschillende Top-skelters.

Stoere skelters voor alle Kids
Jongen of meisje, voor in de stad of juist off-road, voor op de boerderij of op het racecircuit, alleen of met meer. Je kunt het zo gek niet bedenken, BERG heeft Top-skelters voor elk kind (al vanaf 10 maanden oud) en ieders wens. “Vervolgens maak je de skelter helemaal af met een keuze uit de vele accessoires. Zo bouw je jouw unieke skelter!”

Street X – nieuwe modellen in 2021
Is het een skelter? Of is het een motor? Met dit racemonster op drie wielen haal je het beste uit beide. En uit jezelf! Want door met je lichaam te balanceren, haal je de scherpste bochten en maak je de coolste manoeuvres. Jij en je Street-X smelten samen tot een wervelwind op wielen. De nieuwe Street-X is er in twee uitvoeringen: de Venom en de Vibes.

Alle skelters en rides op:   www.mdenbleker.nl/product-categorie/outdoor-toys-en-atvs/berg-skelters-en-wheels/

Kom nu langs of bestel online bij Den Bleker in Ter Aar.
Wij hebben de nieuwste modellen op voorraad in onze showroom en op de demoweide aan de Korteraarseweg 150-152 in Ter Aar.

 

Team Den Bleker