RAINBIRD Dealer - Den Bleker Ter Aar

Intelligent Use of Water
Rain Bird, Hoogwaardige Tuin- en Parkberegening

Rain Bird Corporation is een toonaangevende wereldwijde fabrikant en leverancier van beregenings- en irrigatieproducten opgericht in 1933. Sinds het begin biedt Rain Bird het breedste assortiment besproeiing- en irrigatieproducten en diensten aan voor particulieren, boerderijen, golfbanen, voetbalvelden, sportarena's enzovoorts in meer dan 130 landen. Den Bleker Ter Aar / dB Tuin en Park is dealer in het Groene Hart.

Alles voor bewatering van uw tuin, moestuin, sportveld, park en meer ...

"Of het nu gaat om de irrigatie en beregening van gras, fruit, groenten of planten, je vindt de juiste oplossing in ons Tuin- en parkberegening assortiment ..."

OVERZICHT

De professionele producten van Rain Bird bieden premium kwaliteit, zijn eenvoudig te installeren en te programmeren en zijn perfect voor residentiële tuinen. Vind de beste tuinoplossingen voor woningen met ons assortiment in nozzles, sproeiers, kleppen, controllers en druppelbevloeiingsslangen.


NIEUW!
RAIN BIRD LNK WIFI-MODULE VOOR RESIDENTIËLE CONTROLLERS - voor bediening via smartphone en tablet.

ÉÉN LEVERANCIER VOOR UW TUINBEREGENING PROJECTEN
Wij bieden een compleet assortiment producten voor de installatie van tuinberegening in parken en tuinen van elke omvang. Van koppelingen tot sprinklers tot automatisering, wij kunnen u ondersteunen.


COMPLETE IRRIGATESYSTEMEN VOOR UW TUIN
Ons assortiment tuinirrigatie biedt u de producten die u nodig hebt om alle gebieden in een tuin of park te irrigeren. Onze geautomatiseerde systemen houden planten met gemak gehydrateerd, terwijl water wordt bespaard.

GEHEEL OP MAAT GEMAAKTE TUINONTWERPEN
Aan de hand van de schets van uw tuin, sportveld of park ontwerpen we het hele irrigatiesysteem en voorzien we u van een gedetailleerde tekening inclusief een volledige lijst met producten. Vanzelfsprekend volgen wij het op met een spoedige levering van de materialen bij bestelling.


AUTOMATISERING
Om overmatig vocht en schimmelgroei te voorkomen, is het altijd het beste om uw tuin 's ochtends te besproeien. Maar wie wil er elke dag voor zonsopgang opstaan om het irrigatiesysteem aan te zetten? Dat is precies waarom veel mensen geautomatiseerde irrigatiesystemen installeren. Nu ook met WiFi via uw mobieltje!

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie neem contact op - mail naar info@mdenbleker.nl - bel naar +31 (0)172602203 of kom gewoon langs in onze winkel. Wij hebben de producten in de showroom staan en kunnen u de voordelen tonen en uitgebreid vrijblijvend advies geven.

Rain Bird producten online bestellen ?
Dat kan ... rechtstreeks online in onze webshop.