Den Bleker Service en Onderhoud

Den Bleker beschikt over dealerschappen van diverse grote A-merken. Service, onderhoud, reparaties, garantie en nazorg die u kan en mag verwachten van deze topmerken wordt door onze medewerkers rond de klok geleverd. Voor bedrijf en particulier. Wij beschikken over een mobiele buitendienst en een eigen technische dienst met grote werkplaats in Ter Aar.

Voor service of onderhoud op maat kunt u bij ons terecht voor onder andere:

 • Winteronderhoud (groot of kleine beurt)
 • Regulier onderhoud
 • Installatie service op locatie

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor regelmatig onderhoud en het winteronderhoud. De machines gaan hierdoor langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat geven. Tevens kunt u bij een gepland onderhoud in de winter meteen in het voorjaar probleemloos aan de slag.

Zelf brengen
Indien u de machine zelf wilt brengen voor winteronderhoud doe dit dan zo snel mogelijk in het najaar.

Haal- en brengservice
Hiermee kunt u materialen, machines en gereedschappen thuis (of bedrijf) laten ophalen en weer laten brengen. Of u de producten nu huurt of koopt, of u ver weg of dichtbij woont of werkt… ons team haalt en bezorgt alle producten vanuit alle vestigingen.

Service op locatie voor robotmaaier installatie en garantie nazorg
Onze technische buitendienst heeft u vast en zeker in het Groene Hart zien rondrijden in de bekende Den Bleker Servicewagens. Zij staan dag in dag uit paraat voor:

 • installatie en montage van automatische beregeningssystemen en besproeiingen
 • aanleg circuits en programmeren van robotmaaiers en automowers
 • aanleg van schrikdraadsystemen
 • garanties, nazorg en meer ...

Bel of vul onderstaand contactformulier volledig in: voor een servicebeurt, onderhoud op maat, garantie, reparatie of een vraag. Klik op verzenden. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op (tijdens onze openingstijden).


Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan nog hoog in het vaandel bij Den Bleker en onze Onderhoud Service. Wij hebben dealerschappen van meerdere topmerken en staan al meer dan 60 jaar garant voor een zeer divers assortiment, uitstekende kwaliteit en service. De medewerkers van de servicebalie, de technische binnendienst en de eigen buitendienst staan graag voor u klaar.

Den Bleker Service auto’s

Contactformulier
  ZELF LANGSKOMEN - LATEN OPHALEN EN BRENGEN - OP LOCATIE

  Onze transport mogelijkheden

  ZELF LANGSKOMEN

  Zonder afspraak.
  Met afspraak.

  HAAL- en BRENGSERVICE

  Den Bleker heeft eigen transportmiddelen.
  Voor klein, groot en zwaar transport.
  Snel op afspraak. Halen en brengen wanneer nodig.

  LEVERINGEN OP LOCATIE

  In het groene hart
  ook op moeilijk
  bereikbare plaatsen ...