Den Bleker is een volwaardige Shibaura Dealer

Bij ons kunt u terecht voor het uitgebreide programma tuinmachines en parkmachines. Zitmaaiers, frontmaaiers, compacttractoren, tractoren, kooimaaiers, faiway maaiers, accessoires, toebehoren en meer van Shibaura. Alles met de volledige service die u van ons en dit topmerk mag verwachten. Van aankoopadvies tot en met de aflevering alsmede periodiek onderhoud.

Wij ruilen eventueel ook uw gebruikte machine in.

Topfabrikaat uit Japan voor de Europese markt

Het programma is uitgebreid en aangepast aan de wensen van de gebruikers in de diverse landen.


Moeder bedrijf IHI
IHI Shibaura behoort nu volledig tot het IHI concern. IHI is een toonaangevend Japans bedrijf op het gebied van luchtvaart, straalmotoren, krachtcentrales, bruggenbouw, industriële machines en scheepsbouw.

Shibaura heeft over een reeks van jaren een reputatie opgebouwd van pure kwaliteitsartikelen en is wereldwijd een belangrijk merk op het gebied van professionele tuin- en parkmachines.
Het programma van Shibaura in Europa bestaat uit:
– een uitgebreid pakket Shibaura tuin-, park- en sportveldmachines (voor professioneel onderhoud)
– een compleet programma Shibaura motoren (voor industrie, scheepsvaart en machines).

Den Bleker - Shibaura dealer in het Groene Hart

Ook voor onderhoud, vakkundige reparaties en service is Den Bleker - dB Tuin en Park in Ter Aar - het juiste adres. Wij gebruiken uiteraard originele onderdelen.

 

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie neem contact op of kom langs in onze winkel. Wij hebben de producten in de showroom staan en kunnen u de voordelen tonen en uitgebreid vrijblijvend advies geven. Of ga direct naar de webshop en klik op een van onderstaande links: