Den Bleker is een volwaardige Shibaura Dealer

Bij ons kunt u terecht voor het uitgebreide programma tuinmachines en parkmachines. Diesel zitmaaiers, frontmaaiers, tractoren, motoren, accessoires, toebehoren en meer van Shibaura. Alles met de volledige service die u van ons en dit topmerk mag verwachten. Van aankoopadvies tot en met de aflevering alsmede periodiek onderhoud. Wij ruilen eventueel ook uw gebruikte machine in.

 

Shibaura is een topfabrikant uit Japan

Een grote internationale speler die op het gebied van (diesel) zitmaaiers, compact tractoren en professionele maaiers - over een reeks van jaren - een reputatie heeft opgebouwd als maker van pure kwaliteitsproducten.

Topfabrikaat uit Japan voor de Europese markt

Het programma is uitgebreid en aangepast aan de wensen van de gebruikers in de diverse landen.


Door uitbreiding van het aanbod kan nu een zeer moderne serie trekkers worden aangeboden van 18 tot 60 pk. Zowel mechanisch als hydrostatisch aangedreven.

De uiterst moderne frontmaaiers van 21, 30 en 36 pk zijn voorzien van motoren die aan alle normen voldoen. Met een relatief grote inhoud, laag geluidsniveau en hoog koppel (trekkracht). Voorzien van automatische vierwielaandrijving.

Belangrijk is de subcompacttractor SX24 met hydrostatische aandrijving en 24 pk. Een multipurpose tractor voor alle werkzaamheden geschikt. Grasmaaien en opvangen, trekken en frezen. Maar ook voor de winterdienst met name sneeuw schuiven, vegen en frezen. Een bijzonder High Tech product voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Nieuw zijn: de SR370 driedelige fairwaymaaier. De SG280 hellingmaaier. De ST450LST 50 pk hydrostaat tractor. De ST460SSS 60 pk tractor, rijdende veegmachine en de frontmaaier met opvang CM244GC.

Den Bleker - Shibaura dealer in het Groene Hart

Ook voor onderhoud, vakkundige reparaties en service is Den Bleker - dB Tuin en Park in Ter Aar - het juiste adres. Wij gebruiken uiteraard originele onderdelen.

 

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie neem contact op of kom langs in onze winkel. Wij hebben de producten in de showroom staan en kunnen u de voordelen tonen en uitgebreid vrijblijvend advies geven.

Nieuwe Shibaura tuinmachines, zitmaaiers, frontmaaiers, tractoren online bestellen ?
Dat kan rechtstreeks online in onze webshop. Ook hebben we een ruim online aanbod in occasions, demomodellen en verhuurmachines.