Den Bleker is de SuperJack Dealer van het Groene Hart

Sinds 1988 houdt SuperJack zich reeds bezig met het produceren en verkopen van automatische hek- en garagedeuropeners. Voor de professional en de doe-het-zelver. De kennis en ervaring die in deze jaren zijn opgedaan vindt u terug in ons aanbod van scherp geprijsde producten en accessoires van een hoogwaardige kwaliteit.

NIEUW  - Electrische garagedeuropeners!

AUTOMATISCHE OPENERS BESCHIKBAAR VOOR ALLE HEKKEN, POORTEN EN DEUREN

SuperJack levert openers voor vleugelhekken, schuifpoorten en garagedeuren. De openers zijn ontworpen voor eenvoud en dus makkelijk zelf te installeren.


UITGEBREIDE RANGE ACCESSOIRES EN TOEBEHOREN

Draadloos codeslot

Door middel van een code uw hek bedienen. Draadloos systeem dus heel eenvoudige montage.

Magneetkaart of magneet druppel

Door middel van een code uw hek bedienen. Wordt geleverd met magneetkaart of druppel voor optimaal bedieningsgemak. Is tevens uitgerust met belfunctie.

Videofoon

Visueel contact met de bezoeker voor uw hek, directe foto-opname en een bedieningsknop om uw hek te openen/sluiten. Draad- of draadoze uitvoeringen.

Smartfoon module en App

Met uw mobiele telefoon of computer uw hek bedienen. Kan ingesteld worden voor geselecteerde nummers zodat alleen vooraf bepaalde nummers het hek kunnen bedienen. Geen afstandsbediening meer nodig.

En veel meer .....

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie neem contact op of kom langs in onze winkel. Wij hebben de producten in de showroom staan en kunnen u de voordelen tonen en uitgebreid vrijblijvend advies geven.

SuperJack automatische openers, accessoires en toebehoren kunnen ook rechtstreeks online besteld worden in onze webshop: