HONDA: Marktleider in ATV-land


Kwaliteit loont de moeite
Tegenwoordig is er een enorme keuze aan terreinvoertuigen, maar wanneer u eenmaal op een Honda ATV gereden hebt, zult u de details weten te waarderen waarmee de Honda ATV´s zich weten te onderscheiden. Alles klopt gewoon: het grote vakmanschap, de optimale stand van het zadel en de doordachte ergonomie van de bedieningselementen. Wanneer u voor het eerst met een Honda ATV rijdt, zult u ervan versteld staan hoe goed de machine reageert.

Wanneer u na een aantal jaren merkt dat uw ATV nog steeds even goed functioneert als in het begin, zult u de kwaliteit van Honda weten te waarderen. Honda ATV's zijn gewoon robuust en duurzaam. En in het onwaarschijnlijke geval dat u afstand zou willen doen van uw ATV, zult u merken dat een Honda ATV de hoogste inruilwaarde heeft in zijn klasse.


Honda: Een Den Bleker Dealerschap
Voor regelmatig onderhoud, vakkundige reparaties en service bent u bij Den Bleker aan het juiste adres.


Een greep uit ons assortiment:


Weergave:
 


Bezig met laden...
Honda--TRX-420-ATV
Honda TRX 420 ATV Model TRX 420 FE Motortype 1-cilinder OHV 4-takt, injectiemotor vloeistofgekoeld Boring x Slag 86,5 x 71,5 mm Transmissie 5 versnellingen vooruit halfautomaat met ESP, achter... Per stuk:
€ 7.200,00

Meer informatie
Voor uitgebreide informatie neem contact op of kom langs in onze winkel, wij hebben de meeste modellen in de showroom staan.


Rechtstreeks online bestellen
In onze webshop kunt u diverse producten ook rechtstreeks online bestellen:
-klik hier om naar de webshop te gaan-

voor occasion quads - klik hier -| Meer